www.boswachtersblog.nl/ Aan Zee

Bos van de Toekomst Schuddebeurs spik en span

18 juli 2016 Wendy in Aan Zee

De bordjes van het Bos van de Toekomst in Schuddebeurs konden wel een opfrisbeurt gebruiken. Samen met vrijwilligers en collega Herman hebben we de boel eens flink aangepakt.

Groene aanslag
Tussen 2000 en 2005 is het Bos van de Toekomst aangeplant in Schuddebeurs. Mensen konden een boom planten ter ere van een jubileum, een geboorte of om iemand te herdenken. Op de bordjes is afgelopen jaren een groene aanslag ontstaan en dat is natuurlijk zonde. Officieel zijn mensen zelf verantwoordelijk voor het schoonmaken van hun eigen bordje maar in praktijk gebeurt dit nauwelijks. Tijd om de handen uit de mouwen te steken!

Ontroerende teksten
Ondanks dat het regende was het bijzonder leuk om de bordjes schoon te maken. Op ieder bordje staat een persoonlijke tekst bij een inmiddels prachtig ontwikkelde boom. Vaak  mooie maar ook ontroerende teksten die je even stil doen staan. Na een paar een uur schrobben waren de bordjes weer spik en span en kunnen we er weer een jaartje tegenaan. Vrijwilligers, bedankt voor jullie hulp!

Bordjes Schuddebeurs
Vrijwilligers Frank en Ferdinand aan het werk – Foto: Wendy Janse Staatsbosbeheer

~ Boswachter Wendy

reageren

geef een reactie

  • Boswachter Eveline
    5 augustus 2016 om 10:05
  • Boswachter Eveline
    5 augustus 2016 om 10:05
i

Mis geen enkel bericht van dit boswachtersblog