www.boswachtersblog.nl/ Aan Zee

Verwendag op statige buitenplaats

8 juni 2017 Boswachter Karel Leeftink in Aan Zee

verwendag in Manteling Zeeuwse voedselbank

In het zonnetje

Het was een bijzondere dag, die 28-ste mei jl. Niet alleen voor Westhove waar het festijn plaatsvond en waar – niet alledag – een soort evenemententerrein ingericht was met, maar ook voor de deelnemers zelf. Ruim tachtig vrijwilligers hadden in het kader van Make it happen een heerlijke dag ontspannen opgezet voor de pakweg 250 gasten van de voedselbank. Mensen, die normaal gesproken niet vaak in een nagelstudio, een massagesalon of bij de kapper komen werden letterlijk en figuurlijk in het zonnetje gezet.

Heerlijke dag

Kinderen die zelden boogschieten of sumoworstelen, laat staan hun buiken vol kunnen eten aan allerlei lekkernijen. Hondendemonstraties, muziek, dansen, een echte catwalk, sport en spel en een hele dag zon zorgden voor een echt festivalsfeertje. Bussen zorgden voor het vervoer van en naar Westhove en enthousiaste vrijwilligers leidden alles in goede banen. Kortom, een goed georganiseerde, maar bovenal heerlijke dag. De boswachter van dienst keek toe en zag dat het goed was….

Staatsbosbeheer beheert in de Manteling een aantal statige buitenplaatsen zoals Westhove, Berkenbosch en Duinbeek.

 

reageren

geef een reactie

i

Mis geen enkel bericht van dit boswachtersblog