www.boswachtersblog.nl/ Aan Zee

Doneeractie Speeltoestel Boswachterij Westerschouwen

17 juni 2021 Boswachter Digna Mielard in Aan Zee
Tovertoren

De natuur is populairder dan ooit om in te fietsen, wandelen of spelen. In Boswachterij Westerschouwen staat al jaren een speeltoestel waar kinderen hun fantasie kunnen naleven.

Helaas is het huidige speeltoestel verouderd en wil Staatsbosbeheer een mooi, nieuw speeltoestel plaatsen: De Tovertoren.

De Tovertoren

De Tovertoren is niet alleen een speeltoestel met een vrolijke uitstraling, het is ook uitdagend en inspirerend. Dit speeltoestel biedt tal van uitdagingen en mogelijkheden voor kinderen, zoals balanceren, klimmen, glijden, ontmoeten en verstoppen.

Speeltoestel Tovertoren
Speeltoestel De Tovertoren

Staatsbosbeheer wil een nieuw speeltoestel plaatsen dat voldoet aan alle huidige eisen en die weer een lange tijd mee kan. Hierbij zal ook de damwand worden hersteld op de plek waar het nieuwe speeltoestel komt te staan.

Wat is er nu leuker dan spelen in de natuur?

Spelen in de natuur is niet alleen leuk, het is ook leerzaam en soms best spannend. Een speeltoestel leert kinderen op laagdrempelige manier samenwerken, ontdekken, coördineren en zorgt ervoor dat zij fysiek bezig zijn. Hartstikke gezond!

Vind jij het belangrijk dat kinderen kunnen spelen in een natuurlijke omgeving?

Doneer dan nu en zorg ervoor dat kinderen weer kunnen genieten van een nieuw speeltoestel!

Ga naar de website: www.buitenfonds.nl/crowdfunding/projecten/project/zeeuwsetovertoren en klik op de button “ik doneer!”.

Speeltoestel Tovertoren
Speeltoestel De Tovertoren

Waarom een doneeractie?

Voor recreatieve voorzieningen is helaas geen reguliere financiering beschikbaar. Samen met u hopen we deze droom te verwezenlijken. Inmiddels is al ruim 70% van het benodigde bedrag gedoneerd! Helpt u mee de laatste 30% bij elkaar te krijgen?

Boswachterij Westerschouwen

Boswachterij Westerschouwen ligt op Schouwen-Duiveland in het meest noordelijke deel van Zeeland. Het is met 330 hectare het grootste bosgebied van Zeeland. Het unieke gebied grenst aan de Noordzee met haar prachtige stranden en herbergt hoge duinen, naaldbossen, duinweiden en stuifduinen. In de boswachterij leven verschillende dieren, zoals damherten en reeën, maar ook de bijzondere parelmoervlinder en het duinviooltje. Het gebied is rijk aan ruiterroutes en wandel-, fiets- en mountainbikepaden. Ook is het mogelijk om verschillende excursies te doen vanuit de Excursieschuur bij de ingang van Boswachterij Westerschouwen. Dit geldt voor zowel volwassenen als kinderen, ideaal voor recreatie in dit prachtige natuurgebied.

 

 

reageren

geef een reactie

i

Mis geen enkel bericht van dit boswachtersblog