www.boswachtersblog.nl/ Aan Zee

Wij houden van bos, u ook? Doe dan mee!

22 december 2021 Boswachter Marijke Lieman in Aan Zee

‘Op weg naar het bos hoorde ik op radio een DJ, in het kader van de 3FM Serious Request, verslag doen van zijn reis naar het regenwoud van Zuid-Amerika. Naast veel schokkende berichten had hij ook positief nieuws over de bescherming van het regenwoud. Ik realiseerde me dat wij, de boswachters van Staatsbosbeheer, dag en nacht bezig zijn met de bescherming van onze bossen en dat dat ons tegenwoordig goed afgaat. Terwijl ik de verhalen van de DJ aanhoorde besefte ik dat het me als boswachter aan het hart gaat hoe erg de situatie in de regenwouden is.’

Boswachter Noord-Limburg Andy Liebrand

Hart voor het regenwoud

Als gastheer doen wij er alles aan om onze bezoekers een fijne tijd te geven in onze natuurgebieden en bossen en dat wordt zeer gewaardeerd. Tegelijkertijd zien we dat de regenwouden in Zuid-Amerika en onze collega’s daar enorm onder druk staan. Dat gaat ons aan het hart.

Doe mee en doneer!

Als boswachter(s) van [gebied/provincie] doen wij een beroep op de bezoekers van onze bos- en natuurgebieden om een donatie te doen voor het behoud en herstel van de regenwouden. Doneren kan via de website van 3FM Serious Request. De actie loopt tot 10 januari 2022 en is ook zichtbaar in onze bossen. Daar is doneren via een QR-code mogelijk.

Bedankt,

Boswachter Marijke Lieman & Karel Leeftink

En namens alle boswachters van Staatsbosbeheer

reageren

geef een reactie

i

Mis geen enkel bericht van dit boswachtersblog