www.boswachtersblog.nl/ Achterhoek

Natuurwerkdag 2013 in Needse Achterveld

22 oktober 2013 Staatsbosbeheer in Achterhoek

stopper Natuurwerkdag
Doe mee aan de Natuurwerkdag, bij Staatsbosbeheer Achterhoek in het Needse Achterveld!

Op zaterdag 2 november is het weer landelijke Natuurwerkdag. Dan steken landelijk meer dan 12.000 vrijwilligers, jong en oud, de handen uit de mouwen. Je kunt bij Staatsbosbeheer in de Achterhoek meewerken van 10 tot 16.00 uur in het Needse Achterveld(vlakbij Neede). Iedereen met een warm hart voor natuur en landschap kan een dagje meehelpen met het opschonen van de heide, door middel van het trekken of zagen van de jonge boompjes. Alle hulp is welkom, gereedschap is aanwezig.Staatsbosbeheer verzorgd in ruil voor het harde werken een lunch en er is in de middag een rondleiding door het gebied of een kinderprogramma. Ervaring is niet nodig, wel zin om de handen uit de mouwen te steken. Help mee natuur en landschap te onderhouden en neem vrienden en/of familie mee. Meld je van tevoren aan op www.natuurwerkdag.nl.

Landschapsbeheer Nederland organiseert de Natuurwerkdag in samenwerking met Natuurmonumenten, Staatsbosbeheer, De12landschappen en Scouting Nederland en wordt ondersteund door IVN vereniging voor natuur- en milieueducatie, Nederlandse Jeugdbond voor Natuurstudie (NJN), KNNV vereniging voor veldbiologie, A Rocha en de ANWB.
De Natuurwerkdag wordt ondersteund door de Nationale Postcode Loterij.
DSC06436

reageren

geef een reactie

i

Mis geen enkel bericht van dit boswachtersblog