www.boswachtersblog.nl/ Achterhoek

Appeltjes plukken in Bronkhorst

13 september 2018 Boswachter Erik de Bruijn in Achterhoek
Boomgaard Bronkhorst

Boomgaard Bronkhorst

Kom Appeltjes plukken bij Staatsbosbeheer. Dit kan in de historische hoogstamboomgaard in Bronkhorst op zaterdag 15 september tussen 11:00 en 15:00 uur.

De herfst komt eraan. Tijd voor zelfgemaakte appelmoes en heerlijk geurende appeltaarten.  Natuurlijk is dat het lekkerst als je er van tevoren zelf op uitgetrokken bent om de oogst verse appels binnen te halen en deze te verwerken in een warme appeltaart volgens grootmoeders recept of een goede appelcrumble. In het prachtig historische stadje Bronkhorst beheert Staatsbosbeheer de Slotheuvel met aan de voet van de heuvel een oude hoogstamboomgaard. De boomgaard hangt vol met appels van oude rassen als Zoete streepkesappel, Framboosappel, Bloemzoet en Rode Calvijn. Op zaterdag 15 september bent u van harte welkom om appels te komen plukken. Zorg zelf voor een emmertje of een tas. Enkele ladders zijn aanwezig. U kunt tussen 11:00 uur en 15:00 uur  komen plukken.

 

Tot zaterdag,

 

Erik de Bruijn

Boswachter Achterhoek

reageren

geef een reactie

 • lucas
  15 januari 2019 om 05:10

  Thank you for your post, I look for such article along time, today i find it finally. this post give me lots of advise it is very useful for meh

  outlook entrar

 • nanna
  15 januari 2019 om 05:09
 • Harm Rigtering
  13 september 2018 om 14:36

  Beste Erik,
  Als ik j je bericht Appeltje plukken aanklik, kom ik door naar onderen te scrollen, ook “ontdek meer” tegen, daar staan dan nog artikelen op die allang niet meer terzake doen. Deze zouden dan toch verwijderd moeten worden?
  Vriendelijke groet Harm

i

Mis geen enkel bericht van dit boswachtersblog