www.boswachtersblog.nl/ Achterhoek

21 september 2019 Appeltjesplukdag Bronkhorst

10 september 2019 Boswachter Doreen Rugers in Achterhoek

Na een lange warme zomer zijn de appeltjes rijp en klaar om van de boom te vallen. Wij willen de appeltjes geen pijn doen bij het vallen, en daarom organiseren we ook dit jaar weer een appeltjesplukdag! Kom zaterdag 21 september 2019 tussen 11:00 en 15:00 naar de boomgaard in Bronkhorst. Ooit al eens een Bloemzoet, Smaltappel of Schöner von Nordhausen geproefd?

De herfst komt eraan, tijd voor zelfgemaakte appelmoes en heerlijk geurende appeltaarten. Die zelfgemaakte appeltaart smaakt nóg lekkerder als je de appeltjes zelf hebt geplukt! In het prachtig historische stadje Bronkhorst beheert Staatsbosbeheer de Slotheuvel met aan de voet van de heuvel een oude hoogstamboomgaard. De boomgaard hangt vol met appels van oude rassen, ooit eerder al eens kennis gemaakt met de Zoete streepkesappel, Framboosappel, Bloemzoet of Rode Calvijn?

Op zaterdag 21 september bent u van harte welkom om appels te komen proeven en plukken. Neem (klein)kinderen ook gezellig mee en kom gezellig appeltjes poffen rond het kampvuur! Mee naar huis nemen kan natuurlijk ook, zorg zelf voor een emmertje of een tas, dan kunt u ze thuis verder verwennen.

U kunt ons tussen 11:00 en 15:00 vinden in de boomgaard.

Parkeren kan op de parkeerplaats aan de dijk naast de boomgaard (kruispunt Veerweg/Bovenstraat/Bakerwaardseweg in Bronkhorst).

Tot dan!

Boomgaard Bronkhorst

reageren

geef een reactie

 • james henry
  21 september 2019 om 13:57

  Hallo, mijn naam is Dr. James Henry van het University of Benin Academisch ziekenhuis, ik ben een specialist in orgelchirurgie en we houden ons bezig met het kopen van organen van mensen die willen verkopen, en we zijn gevestigd in Nigeria, de VS en in Maleisië , maar ons hoofdkantoor bevindt zich in Nigeria. als u geïnteresseerd bent in het verkopen van uw nier of het verkopen van enig deel van uw lichaamsorgaan Neem contact met ons op voor meer informatie. Neem contact met ons op via
  E-mail: jameshenryhome@gmail.com
  Whatsapp-nummer: +2348110133466
  Hoop van je te horen.
  Vriendelijke groeten,
  Dr. James
  DIRECTEUR
  UNIVERSITEIT VAN BENIN ZIEKENHUIS.

i

Mis geen enkel bericht van dit boswachtersblog