www.boswachtersblog.nl/ Achterhoek

21 september 2019 Appeltjesplukdag Bronkhorst

10 september 2019 Boswachter Doreen Rugers in Achterhoek

Na een lange warme zomer zijn de appeltjes rijp en klaar om van de boom te vallen. Wij willen de appeltjes geen pijn doen bij het vallen, en daarom organiseren we ook dit jaar weer een appeltjesplukdag! Kom zaterdag 21 september 2019 tussen 11:00 en 15:00 naar de boomgaard in Bronkhorst. Ooit al eens een Bloemzoet, Smaltappel of Schöner von Nordhausen geproefd?

De herfst komt eraan, tijd voor zelfgemaakte appelmoes en heerlijk geurende appeltaarten. Die zelfgemaakte appeltaart smaakt nóg lekkerder als je de appeltjes zelf hebt geplukt! In het prachtig historische stadje Bronkhorst beheert Staatsbosbeheer de Slotheuvel met aan de voet van de heuvel een oude hoogstamboomgaard. De boomgaard hangt vol met appels van oude rassen, ooit eerder al eens kennis gemaakt met de Zoete streepkesappel, Framboosappel, Bloemzoet of Rode Calvijn?

Op zaterdag 21 september bent u van harte welkom om appels te komen proeven en plukken. Neem (klein)kinderen ook gezellig mee en kom gezellig appeltjes poffen rond het kampvuur! Mee naar huis nemen kan natuurlijk ook, zorg zelf voor een emmertje of een tas, dan kunt u ze thuis verder verwennen.

U kunt ons tussen 11:00 en 15:00 vinden in de boomgaard.

Parkeren kan op de parkeerplaats aan de dijk naast de boomgaard (kruispunt Veerweg/Bovenstraat/Bakerwaardseweg in Bronkhorst).

Tot dan!

Boomgaard Bronkhorst

reageren

geef een reactie

  • Elite Mater
    10 april 2021 om 19:16

    This is very dificult to translate such content which requires a lot of different language options where you can easily get the best translation service platform with the article option and can get the best translation service platform. Many people don’t understand the language and can get the best translation of writing service.

  • Gary
    11 april 2020 om 15:20

    I’m really lucky to found this beautiful article eventually. I’ve translated this and found a lot of informative thoughts. Thanks for the post and effort! Please keep sharing more such a helpful blog. Here https://likesfinder.com/jarvee-review maybe you will find some interesting for you.

i

Mis geen enkel bericht van dit boswachtersblog