www.boswachtersblog.nl/ Ameland

Paardenmarathon door het Oostbos

22 augustus 2012 Boswachter Marjan Veenendaal in Ameland

Afgelopen weekend heeft Staatsbosbeheer o.a. gefungeerd als decor voor de paardenmarathon van de Amelander Rij- en Menvereniging. Zij organiseerden de jaarlijkse  grote marathon voor aanspanningen. Er waren zaterdag een drietal trajecten waar in het laatste traject de hindernissen aan bod kwamen. In totaal 9 hindernissen mochten de aanspanningen nemen. Snelheid, vaardigheid en stuurmanskunst komt dan om de hoek kijken. Ook in het Oostbos was een parcours uitgezet. Mooi om te zien hoe de menners hun paarden of pony’s tussen de bomen stuurden. Nog meer foto’s en ook de uitslag van de marathon zijn te vinden op de site van persbureau Ameland.[slideshow]

reageren

geef een reactie

i

Mis geen enkel bericht van dit boswachtersblog