www.boswachtersblog.nl/ Ameland

Staatsbosbeheer maakt het Jaarbeeld 2012 op

19 december 2012 Boswachter Joeri Lamers in Ameland

Het jaar 2012 is alweer bijna op z’n eind. Hier op Ameland is veel gebeurd; we zijn gestart met het herstel van de Feugelpolle, we waren gastheer voor verschillende evenementen en we zijn met de peuters van de peuterspeelzaal op pad geweest. Zomaar een greep uit alle activiteiten die dit jaar hebben plaatsgevonden en waarover u kon lezen op ons weblog.

amelandBehalve het weblog presenteren we in december weer ons ‘Jaar in Beeld’. Dit jaarverslag (mét handige getijdentabel) geeft een beeldend overzicht van de werkzaamheden en activiteiten die het afgelopen jaar in onze natuurgebieden op Ameland hebben plaatsgevonden. Nieuw in dit jaarbeeld is dat u pagina’s kunt scannen met uw smartphone of tablet met de Layar applicatie. Hiermee kunt u interessante en leuke extra natuurinformatie raadplegen op bijvoorbeeld Waarneming.nl, of Staatsbosbeheerfilmpjes bekijken op YouTube.

Donderdag en vrijdag brengen we met alle collega’s en vrijwilligers het Jaarbeeld bij de eilanders langs. U kunt het ook hier downloaden.

Namens alle collega’s wens ik u fijne feestdagen, een mooi en natuurlijk 2013 en uiteraard veel leesplezier!

Boswachter Marjan Veenendaal

reageren

geef een reactie

i

Mis geen enkel bericht van dit boswachtersblog