www.boswachtersblog.nl/ Ameland

Ook jaarbeeld voor burgermeester Ameland

23 december 2012 Boswachter Marjan Veenendaal in Ameland

Afgelopen donderdag en vrijdag brachten wij huis aan huis ons jaarbeeld rond. De reacties tijdens het rondbrengen en ook achteraf waren leuk om te horen. Soms kwamen andere onderwerpen tijdens het rondbrengen aan de orde zoals de paden of het kerstgroen. Ook burgemeester Albert de Hoop ontving vrijdag in het gemeentehuis te Ballum uit handen van Marjan het jaarbeeld.overhandigen jaar in beeld

Nog geen jaarbeeld in huis? Bij het Natuurcentrum en de VVV liggen nog enkele exemplaren. Ook kunt u contact opnemen met de Beheerseenheid Ameland (0519 542600).

Het rondbrengen van het jaarbeeld is voor de beheerseenheid inmiddels ook een afsluiting van het jaar. We gaan ons weer opmaken voor een nieuw jaar met nieuwe, spannende en leuke uitdagingen. Waarbij we graag weer gastheer zijn en met belanghebbenden tot mooie samenwerkingen kunnen komen. Vanaf deze plek wensen Piet, Jetse, Peter, Harry, Lex en Marjan u fijne en gezellige kerstdagen toe.

reageren

geef een reactie

  • de redactie
    23 december 2012 om 14:11

    Leuk omdat er bij mij drie jaarbeelden in de bus vielen. Vergelijken van de drie verschillende eilanden was nu ook mogelijk.

    • Marjan Staatsbosbeheer
      23 december 2012 om 14:25

      Ik mag hopen dat je ook blij was met alleen Jaar in Beeld Ameland, maar het is altijd leuk om te vergelijken!

i

Mis geen enkel bericht van dit boswachtersblog