www.boswachtersblog.nl/ Ameland

Prijswinnaars bekend

27 mei 2013 Boswachter Marjan Veenendaal in Ameland
gooi de schijf zo dicht mogelijk bij het juiste paaltje
gooi de schijf zo dicht mogelijk bij het juiste paaltje

Zoals in het vorig blogbericht vermeld stond, zouden we bekend maken wie onze gelukkige prijswinnaars zijn van de Kabouterspeurtocht en het Schijfwerpen tijdens de afgelopen Fietsdag. Het duurde iets langer dan we hadden verwacht, waarvoor onze excuses.

Bij het schijfwerpen was het de bedoeling om een houten schijf zo dicht mogelijk bij je eigen leeftijdspaaltje te gooien. Stan Blokker uit Hollum was de meest vaardige onder de 6 jarigen. In de categorie van 7 t/m 12 jaar had Sander de Jong uit Nes de beste worp. En Marcel de Boer uit Biddinghuizen liet als 15 jarige zien dat het niet alleen ging om kracht, maar ook  om nauwkeurigheid bij de categorie 13 jaar en ouder.

de kabouters stellen de vragen
de kabouters stellen de vragen

En dan hadden we nog de oplossing, die gevonden moest worden tijdens het lopen van het Kabouterpad. Als alle antwoorden goed waren ingevuld dan kon met de gevonden letters het woord ‘BLINKERT’ gevormd worden. Uit de vele goede inzendingen is Hester Weidema uit Gorredijk de gelukkige prijswinnaar.

Gefeliciteerd, de prijzen komen naar jullie toe!

reageren

geef een reactie

i

Mis geen enkel bericht van dit boswachtersblog