www.boswachtersblog.nl/ Ameland

Staatsbosbeheer Ameland presenteert: het Jaarbeeld 2013

28 december 2013 Boswachter Joeri Lamers in Ameland

Het jaar is weer bijna voorbij, tijd om de balans op te maken! Net als voorgaande jaren is afgelopen week ons ‘Jaarbeeld 2013’ huis-aan-huis rond gebracht op Ameland. Dit Jaarbeeld geeft een prachtig overzicht van de belangrijkste gebeurtenissen, werkzaamheden en activiteiten van en bij Staatsbosbeheer op Ameland.

2013 Is een jaar geweest waarin we veel werk hebben kunnen verzetten. De Zwanewaterduinen zijn geplagd, we hebben meegewerkt aan de jaarafsluiting van een eilander basisschool en de natuurlijke afwatering van de Noordkeeg is hersteld. Dit zijn zomaar drie onderwerpen die terug zijn te vinden in het Jaarbeeld, maar er is veel meer. U kunt het Jaarbeeld 2013 downloaden als pdf. Net als anders hebben we ook dit jaar weer een getijdentabel bijgevoegd.

Het hele team van Staatsbosbeheer op Ameland wenst u fijne feestdagen en een ‘natuurrijk’ 2014 toe!

Heeft u geen Jaarbeeld ontvangen en u wilt er graag een ontvangen, laat het ons weten. We hebben nog een aantal exemplaren over!

reageren

geef een reactie

 • frank a. hertman von czerny
  29 december 2013 om 01:45

  dag boswachter joeri,

  graag zou ik van het jaarbeeld 2013 twee exemplaren willen ontvangen. we wonen wel niet op ameland, maar zijn er wel regelmatig. het tweede exemplaar ontvang ik graag voor mijn broer, die er ook regelmatig komt.

  dus: als het even kan: héél graag!

  met een beste groet, en een goede start in het nieuwe jaar,

  frank a. hertman von czerny.

  *grotestraat 17 *5855 ak well.

  • Marjan Staatsbosbeheer
   9 januari 2014 om 11:34

   Dag Frank,
   Er zijn twee exemplaren richting Well gestuurd. Eén dezer dagen op de deurmat. Veel lees plezier!
   Vriendelijke groet,
   boswachter Marjan

i

Mis geen enkel bericht van dit boswachtersblog