www.boswachtersblog.nl/ Ameland

Daar is ie… Jaar in beeld 2014

23 december 2014 Boswachter Marjan Veenendaal in Ameland

NaamloosRond de 1600 adressen op Ameland krijgen vandaag of morgen ons Jaar in beeld 2014 op de mat; een prachtig overzicht van alle mooie en leuke gebeurtenissen bij Staatsbosbeheer op Ameland van dit jaar! Het is voor de vierde keer dat we het Jaar in beeld rondbrengen en daar zijn we trots op.

Er staan allerlei leuke wetenswaardigheden over ons werk in. Een mooi voorbeeld is het opschonen van de BP plas bij Ballum. Na jarenlang tegen een woestenij aan te kijken is er nu weer een open waterpartij ontstaan waar je als wandelaar langs kunt lopen en van kunt genieten. Ook de getijdentabel staat er in, helaas is de druk niet helemaal goed verlopen en is de tabel niet compleet. Half januari wordt de juiste papieren versie nogmaals huis aan huis bezorgd. Voor degene die niet kan wachten is de juiste getijdentabel wel hier te downloaden.

Behalve dat staan er nog tal van andere onderwerpen in het Jaar in Beeld 2014. Benieuwd? Hier kun je hem downloaden als pdf. Wil je ook een papieren exemplaar ontvangen?Mail dan even of kom er zelf één ophalen bij ons op kantoor. Een kop koffie behoort dan ook tot de mogelijkheden! Let wel in deze tijd zijn we wat minder vaak op het kantoor, maar na 5 januari zijn we weer helemaal compleet.

Naast veel leesplezier wensen alle medewerkers u fijne feestdagen en een natuurrijk 2015!

reageren

geef een reactie

  • Fam.Jaspers
    7 januari 2015 om 15:09

    Bedankt voor het opsturen Jaar in beeld 2014
    Krijgen weer dat ultieme vakantiegevoel, nog een paar maanden…….

  • T. Goos
    24 december 2014 om 00:04

    Is dit wel goed getijdentabel 2014?

i

Mis geen enkel bericht van dit boswachtersblog