www.boswachtersblog.nl/ Ameland

De Berkenzagers van de BWS; Goed voor natuur en zeer kunstig

27 oktober 2015 Robert Pater in Ameland

Vanmiddag heeft klas3 van de Burgemeester Walda school berkenopslag gezaagd op de vlakte van Polet. Hier hebben al vaker leerlingen van verschillende scholen gewerkt aan een open binnenduin. Voorheen werden de boompjes versnipperd maar nu hebben deze een andere bestemming:

De berkjes worden namelijk gebruikt in een kunstobject voor de Kunstmaand Ameland. Dit kunstwerk komt aan de zuidzijde van de BP-plas te staan en is de gehele maand november te bewonderen. In de komende dagen zal de kunstenaar beginnen met het opbouwen van het object. Wij zijn benieuwd!

Leeringen van klas3 bij de gezaagde boompjes
Leeringen van klas3 bij de gezaagde boompjes
reageren

geef een reactie

i

Mis geen enkel bericht van dit boswachtersblog