www.boswachtersblog.nl/ Drenthe

Samen Drenthe Schoon op landgoed Mensinge

14 augustus 2012 Albert Broekman in Drenthe

Mooi en schone natuur, daar houden we toch allemaal van? Toch komen we dagelijks overal vuil tegen. Ook in de Kop van Drenthe.

www.samendrentheschoon.nlOp 21 en 22 september wordt de hele provincie Drenthe schoon! Tenminste, dat gaan we proberen met verschillende organisaties en natuurlijk alle inwoners van Drenthe. Dit wordt gedaan onder de noemer ‘Samen Drenthe Schoon’.

Staatsbosbeheer wil dit ook proberen in de Kop van Drenthe. Op landgoed Mensinge bij Roden komen al jaren mensen genieten van de natuur, maar helaas blijft hierdoor ook veel recreatievuil achter.

Op zaterdagochtend 22 september gaan we proberen Mensinge weer helemaal schoon te krijgen, zodat er nog meer van de natuur te genieten valt.

Een aantal boswachters uit de Kop van Drenthe zullen deze ochtend aanwezig zijn om de handen uit de mouwen te steken, maar dit kunnen we niet alleen. Graag hopen we dat er veel mensen ons gaan helpen deze ochtend, zodat we ook kunnen proberen dat heel Mensinge schoon is, in plaats van een klein gedeelte.

Als het u wat lijkt om de boswachters in de Kop van Drenthe te helpen dan kunt u zich opgeven via kopvandrenthe@staatsbosbeheer.nl. Meer informatie over de actie Samen Drenthe Schoon is te vinden via www.samendrentheschoon.nl

reageren

geef een reactie

i

Mis geen enkel bericht van dit boswachtersblog