www.boswachtersblog.nl/ Drenthe

Prachtplekken

21 maart 2013 Albert Broekman in Drenthe

De mijmerbank in de Onlanden is een van de twaalf prachtplekken van Staatsbosbeheer. We roepen alle mensen op om ook hun prachtplek te delen. Dan kan via www.prachtplekken.nl.

Klik hier voor filmpje van mijn prachtplek.

Betrokkenheid

Met de verkiezing Prachtplekken wil Staatsbosbeheer laten zien wat Nederlanders met natuur hebben. We zijn op zoek naar mooie verhalen over bijzondere plekken. De wedstrijd is een inventarisatie van natuur in Nederland waar mensen wat mee hebben. Er zijn twee winnaars, de publiekswinnaar en de winnaar van de mooiste Staatsbosbeheerplek. De publiekswinnaar krijgt een midweek voor zes personen in een Buitenlevenwoning van Staatsbosbeheer. De makers van de tien best bekeken filmpjes krijgen een ‘Grote Vijf’ safari voor 6 personen.

 Wedstrijd

Op www.prachtplekken.nl mag iedereen tot 30 april zijn of haar eigen Prachtplek inzenden. Dat mag een Staatsbosbeheerplek zijn, maar ook een willekeurige andere plek. Het gaat ons om het gevoel en de binding die mensen met natuur hebben. Het kan dus ook de eigen achtertuin zijn. Zolang er maar een goede en overtuigende motivatie bij zit. Tussen 1 mei en 19 mei kan iedereen stemmen op de Prachtplek van Nederland. Op 22 mei wordt de winnaar bekend gemaakt.

reageren

geef een reactie

i

Mis geen enkel bericht van dit boswachtersblog