www.boswachtersblog.nl/ Drenthe

Wat is jouw prachtplek?

21 maart 2013 Albert Broekman in Drenthe

Staatsbosbeheer organiseert de Verkiezing van de Prachtplek van Nederland. Op www.prachtplekken.nl staan al 12, door boswachters uitgekozen, prachtplekken. Maar er zijn natuurlijk nog veel meer prachtplekken in Nederland. Staatsbosbeheer roept iedereen op om zijn/haar prachtplek te nomineren. Doe je mee?

Ook in het Hart van Drenthe zijn heel veel prachtplekken. Persoonlijk vind ik de houten brug over het Grolloërveen een prachtplek.

fietsbrug
 

Vanaf de brug kun je genieten van het uitzicht over het Grolloërveen. Een uitzicht dat varieert met de seizoenen en eigenlijk elke dag anders is. Of nu het veenpluis volop in de pluis staat of de Amerikaanse eiken in de herfst uitbundig rood verkleuren, het is in alle jaargetijden een feest om er te komen. Kom je ook genieten van deze prachtplek?

boswachter Evert Thomas

 

reageren

geef een reactie

i

Mis geen enkel bericht van dit boswachtersblog