www.boswachtersblog.nl/ Drenthe

Samenwerken

16 december 2013 Albert Broekman in Drenthe

De prachtige tekening van Sebastian te Haaf.
De prachtige tekening van Sebastian te Haaf.
Waar in de natuurgebieden de bordjes van de verschillende terreinbeheerders soms wel erg dicht op elkaar staan om het ’territorium’ af te bakenen, gebeuren er in kinderhoofden hele andere dingen. Sebastian ten Haaf uit Eelderwolde maakte na de storm van een paar weken geleden deze prachtige tekening. Staatsbosbeheer-en Natuurmonumenten-vrijwilliger Maaike de Goeij (en moeder van Sebastian) vertelt er bij dat ik links met een kettingzaag in de weer ben. Rechts zit mijn collega Bart Zwiers (van Natuurmonumenten) op de Gator. Eendrachtig ruimen we het stormhout op. We werken samen door tot laat in de avond. Aan de hemel is de maan al te zien, net als de komeet Ison. Een uil roept ons toe vanuit de olmen. Ik vind het een prachtig beeld, zo vlak voor Kerst!

reageren

geef een reactie

i

Mis geen enkel bericht van dit boswachtersblog