www.boswachtersblog.nl/ Drenthe

Robuust zitten in De Holten

26 februari 2014 Albert Broekman in Drenthe
Vrijwilligers plaatsen een bankje op een mooie plek in De Holten bij Vries.
Vrijwilligers plaatsen een bankje op een mooie plek in De Holten bij Vries.

De vrijwilligers van de werkgroep De Holten in Vries hebben onlangs een paar nieuwe robuuste bankjes geplaatst in hun werkgebied. De werkgroep is nu een kleine twee jaar actief en werkt samen met Staatsbosbeheer-collega Henk Doldersum in het buitengebied van het dorp Vries aan een mooier lanschap. Maar bovenal maken ze het beter toegankelijk en dus beleefbaar. Op de foto’s is goed te zien dat het na stevige arbeid goed rusten is…

Na gedane arbeid...
Na gedane arbeid…
reageren

geef een reactie

i

Mis geen enkel bericht van dit boswachtersblog