www.boswachtersblog.nl/ Drenthe

Op de kop in de sloot

14 juli 2014 Albert Broekman in Drenthe

Op de kop in de sloot.
Op de kop in de sloot.

Het is een traditie geworden. In de zomervakantie organiseren Staatsbosbeheer en camping De Norgerberg een aantal leuke buitenactiviteiten voor de kinderen op de camping. En hoe simpel ook, het vangen en bestuderen van waterbeestjes blijft een van de favoriete bezigheden. In een stukje beekdal van het Oostervoortse diep hebben kinderen vrij spel. Hier mogen ze door de beek lopen, met schepnetjes klooien en een nat pak halen. Als dat van de ouders ook mag natuurlijk. Henk Denkers was vandaag boswachter van dienst en hij heeft zo’n twintig kinderen weer een leuke ochtend bezorgd.
Kinderen bestuderen met behulp van loeppotjes en zoekkaarten de gevangen waterdiertjes.
Kinderen bestuderen met behulp van loeppotjes en zoekkaarten de gevangen waterdiertjes.

reageren

geef een reactie

  • natuurrijkroden
    22 augustus 2014 om 14:37
i

Mis geen enkel bericht van dit boswachtersblog