www.boswachtersblog.nl/ Drenthe

Kabouters gespot op de Hondsrug

5 oktober 2017 Boswachter Martijn Harms in Drenthe

Pssst, wist je dat er kabouters leven in de Drentse bossen? Als het herfst wordt is de kans het grootst dat je ze in het wild kan zien. Ze zijn goed te herkennen aan de puntige muts en rode wangen.

Sporen van kabouters
Op onze kabouterpaden kun je speuren naar kabouters en jezelf omtoveren als kaboutervriend! De kabouterpaden zijn bijna het hele jaar toegankelijk maar van 14 t/m 29 oktober vieren de kabouters herfstvakantie en is het éxtra gezellig! Ik nodig je dan ook uit om één van de kabouterlocaties te bezoeken.

kabouters in de Drentse bossen
kabouters in de Drentse bossen

Op zoek naar de schat
Tijdens de kabouterweek kun je bij het buitencentrum Boomkroonpad op zoek naar de schat! Verstopt door de kabouters en het beste te vinden door… kabouters! Wanneer je de schat vindt, mag je deze houden. Ook mag je de puntmuts mee naar huis nemen als aandenken. De kabouterpaden zijn geschikt voor kinderen van 3 tot 7 jaar, maar oudere kinderen zijn natuurlijk ook van harte welkom.

Winnen!
Iedereen die een dagje kabouterpad boekt, maakt kans op een weekendverblijf voor vier personen in een vakantiewoning. Alle info kun je vinden op www.kabouterweek.nl.

Daarnaast zijn we online op zoek naar Hollands Next Top Kabouter. Heb jij een te gekke foto van jouw kabouters tijdens een bezoek aan het kabouterpad? Deel ‘m dan via Facebook of Instagram  en wie weet is jouw kabouter het gezicht van de kabouterweek 2018.

reageren

geef een reactie

  • Gerda
    5 januari 2018 om 12:27

    Wat een mooi, klein, lief kaboutertje

i

Mis geen enkel bericht van dit boswachtersblog