www.boswachtersblog.nl/ Drents-Friese Wold

De Mythe voorbij.

1 oktober 2012 Boswachter Corné Joziasse in Drents-Friese Wold

De Mythe van de natuur is afgelopen. Kunstenaars pakken hun kunstwerken weer in.

De waterwende blijft als kunstwerk in het ven bij het Buitencentrum. Als herinnering van dit geweldige project. Waarbij onze relatie met de natuur maar weer eens is benadrukt. Jammer dat het nu echt is afgelopen.

Ik probeer mijn oren te luister te leggen en initiatieven op te pikken. Zou toch mooi zijn om volgend jaar weer een spraakmakend project in het Drents-friese Wold te hebben waarbij de natuurbeleving centraal staat.  En waarvan zoveel bezoekers kunnen genieten.

Hoeft niet direct kunst te zijn. Maar wat dan wel? Wie een idee heeft hoor ik graag.

 

Boswachter Corné

 

reageren

geef een reactie

i

Mis geen enkel bericht van dit boswachtersblog