www.boswachtersblog.nl/ Drents-Friese Wold

Lezing Marters Drents-Friese Wold

6 februari 2013 Boswachter Corné Joziasse in Drents-Friese Wold

Winteravondlezing Marters in het Drents-Friese Wold

Op woensdagavond 20 februari a.s. organiseert het Nationaal Park Drents-Friese Wold een winteravondlezing met als thema: de marters in en rond het Drents-Friese Wold. Aaldrik Pot, boswachter bij Staatsbosbeheer, doet al jarenlang onderzoek naar de marters in de regio. Hij vertelt deze avond op boeiende wijze over de verschillende soorten marters die het gebied rijk is en hoe je ze kunt waarnemen en herkennen. De avond start om 20.00 uur in de sfeervolle recreatiezaal van Camping Diever, Haarweg 2 te Diever. De toegang is gratis, opgave wel gewenst in verband met beperkt aantal plaatsen via emailadres: consulentschap.drenthe@ivn.nl of eventueel tijdens kantooruren via telefoonnummer (0592) 37 17 40.

Het Drents-Friese Wold is ook de woonplaats van de boommarter. De boommarter leeft zeer onopvallend. Verwonder u tijdens deze winteravondlezing over de marters in het Drents-Friese Wold! Het gebied is nog rijker aan leven dan u denkt!

Locatie: Recreatiezaal Camping Diever, Haarweg 2 te Diever
Starttijd: 20.00 uur
Toegang: gratis
aanmelden: consulentschap.drenthe@ivn.nl

reageren

geef een reactie

i

Mis geen enkel bericht van dit boswachtersblog