www.boswachtersblog.nl/ Drents-Friese Wold

Tijdelijk afsluiting atb- en ruiter route vanwege de vakantiespelen

2 juli 2013 Boswachter Corné Joziasse in Drents-Friese Wold

Vanaf maandag 8 juli t/m 19 juli zijn de vakantiespelen Appelscha in de bossen van het Drents-Friese Wold. Een jaarlijks evenement waarbij ongeveer 300 kinderen uit de omliggende dorpen in het bos spelen. Onder een super begeleiding van enthousiaste vrijwilligers van de stichting vakantiespelen. Voor deze kinderen een geweldige ervaring waaraan wij als groene organisatie dan ook van harte aan meewerken. Net als vorig jaar is een locatie aangewezen in het bos onder het Buitencentrum tegen de N381. Deze locatie is overzichtelijk en goed bereikbaar voor de organisatie. Belangrijk voor de veiligheid! In deze locatie ligt ook een atb- en ruiterroute. Voor de veiligheid van de kinderen en de atb’ers en ruiters is besloten deze trajecten tijdelijk af te sluiten en om te leiden via het zandpad. Zie de omleidingsbordjes ter plekke. Het gaat om een traject van ongeveer 600 meter. Tijdens het weekend van 13 -14 juli is de route gewoon te gebruiken.

Boswachter Corné

reageren

geef een reactie

i

Mis geen enkel bericht van dit boswachtersblog