www.boswachtersblog.nl/ Drents-Friese Wold

Op zoek naar de Grote Vijf

11 februari 2014 Boswachter Corné Joziasse in Drents-Friese Wold

Dinsdag 25 februari is er weer een Grote Vijf safari gepland vanuit het Buitencentrum in Appelscha. We starten om 15.30 met koffie en thee en wat lekkers. Daarna staan de landrovers al klaar om in te stappen! Onder begeleiding van een boswachter en een reeën deskundige gaan we het Drents-Friese Wold verkennen. We zoeken het leefgebied van het ree op en onderweg legt de boswachter je van alles uit over dit bijzondere dier. Ook proberen we een mooie zonsondergang mee te pikken. In de schemering rijden we terug en in het centrum sluiten we af met boswachterssoep bij het kampvuur. Kinderen kunnen nog een broodje bakken bij het vuur en iedereen krijgt een stoer wildpaspoort.

Reserveren is nodig en kan via de volgende link: http://winkel.staatsbosbeheer.nl/excursies/ga-op-zoek-naar-de-grote-vijf-reeen.html

_MG_2931- reebok-close- -Ernst Dirksen Fotografie- 29072009- beelden fotoboek - Ernst Dirksen Fotografie- 29072009    grote vijf

reageren

geef een reactie

i

Mis geen enkel bericht van dit boswachtersblog