www.boswachtersblog.nl/ Drents-Friese Wold

De meeste recreatieroutes liggen er weer mooi bij

20 mei 2016 Boswachter Corné Joziasse in Drents-Friese Wold

Het erg natte winterseizoen soms in combinatie met boswerkzaamheden heeft ervoor gezorgd dat een aantal fiets-, ruiter- en wandelroutes in het Drents-Friese Wold slecht tot zeer slecht begaanbaar waren. En dat we pas laat in het voorjaar maatregelen hebben kunnen nemen om deze routes weer goed begaanbaar te maken. Gelukkig hebben we nu een groot deel van de routes weer op orde, geholpen door het droge weer van de laatste paar weken. Zo zijn een aantal fietspaden hersteld die onder water hebben gestaan en zijn de meeste wandel- en ruiterpaden weer opgeknapt.

De komende weken worden de laatste herstelwerkzaamheden uitgevoerd.  Zo streven wij ernaar dat u de komende zomer weer met volle teugen van de prachtige natuur van het Nationaal Park het Drents-Friese Wold kunt genieten.

20160520_131830_resized

Met dank aan werkvoorzieningsschap Caparis en de financiële bijdrage van het Recreatieschap Drenthe, gemeente Ooststellingwerf en de provincie Drenthe.

Boswachter Corné Joziasse

reageren

geef een reactie

  • W.G.M.Derks
    27 mei 2016 om 06:23

    Extreem natte winter? Blijkt niet uit de cijfers!

  • W.G.M.Derks
    27 mei 2016 om 06:23

    Extreem natte winter? Blijkt niet uit de cijfers!

i

Mis geen enkel bericht van dit boswachtersblog