www.boswachtersblog.nl/ Drents-Friese Wold

Natuurfilm Wildernis in Drenthe is echt prachtig !

7 oktober 2016 Boswachter Corné Joziasse in Drents-Friese Wold

Ik heb echt genoten van deze trailer. In één woord prachtig! Van harte gefeliciteerd Henk en Janetta Bos met dit fantastisch resultaat. En inderdaad 2,5 jaar verder. Ik kan me onze eerste gesprekken nog herinneren toen jullie vol enthousiasme de plannen voor deze film bij ons kwamen presenteren. Alles wilden jullie weten van het Nationaal Park het Drents-Friese Wold!

Poster Film
Poster film

 

Waar zit de boommarter en waar de zwarte specht ? Hoe komen we daar? En mogen we daar met de auto komen? Heel veel praktische vragen. Begrijpelijk natuurlijk. Dus eerst maar eens het veld in met een kaart om het uitgestrekte Nationaal Park het Drents-Friese Wold te verkennen.

Onze boswachter ecologie wees jullie de bijzondere plekjes en waar de dieren te vinden zijn waarna jullie op zoek waren. Ik maakte jullie bekend met onze organisatie en mensen binnen onze beheereenheid zodat jullie lekker je werk konden doen. Zo nu en dan kwamen we elkaar tegen in het bos en maakte dan een praatje over jullie avonturen en kennismakingen met dieren. Jullie stonden vaak dan al uren geduldig te wachten bij voorbeeld een nestboom van een zwarte specht om net die ene perfecte opname te kunnen maken. Nou dat is jullie gelukt.

Echt een aanrader dus om naar te kijken. Check de facebookpagina voor meer info.

Boswachter Corné Joziasse

reageren

geef een reactie

 • Andy
  15 oktober 2016 om 14:59

  Prachtig. Ik probeer ook altijd de meest bijzondere beesten te spotten alleen valt dat niet echt mee. Ken wel een mooie grote dassenburght. Kan niet wachten op de film om te kijken of ik de plekjes kan herkennen. Bedankt voor het maken van deze film!

 • Suzanne Jorritsma- van Domburg
  15 oktober 2016 om 10:34

  Wow, wat een prachtige trailer van Wildernis in Drenthe!
  Ik wist eerlijk gezegd niet dat daar zoveel mooie dieren leven.
  Geweldig!

i

Mis geen enkel bericht van dit boswachtersblog