www.boswachtersblog.nl/ Drents-Friese Wold

Fotoverslag Wildernisdag zaterdag 16 juni.

21 juni 2018 Boswachter Corné Joziasse in Drents-Friese Wold

Het was gezellig druk op de 2e wildernisdag zaterdag 16 juni bij het Buitencentrum in Appelscha. Veel gezinnen met kinderen vermaakten zich uitstekend met pijl en boog maken en vuurtje stoken en nog veel meer. Kortom een echte kennismaking met de wildernis in het Nationaal Park Drents-Friese Wold.

Vanaf 11.00 uur tot een 16.30 uur was het een komen en gaan. Voor veel bezoekers een dagje uit. Gratis, spannend en gezellig. Heeft u als bedrijf of particulier een goed idee voor de wildernisdag van 2019. Laat het ons weten.

De wildernisdag is een initiatief van Nationaal Park Drents-Friese Wold en Staatsbosbeheer, met medewerking van vele vrijwilligers en lokale organisaties en bedrijven. Nogmaals onze dank voor jullie inzet.

 

Supermarkt in de steentijd
Supermarkt in de steentijd
Wat zijn dat voor kriebelbeestjes
Wat zit er in jouw braakbal?

 

Vuurtje maken kun je niet vroeg genoeg leren
Vuurtje maken kun je niet vroeg genoeg leren
Geen varkentje wassen, wel knuffelen
Geen varkentje wassen, wel knuffelen
Wat zal ik er op doen straks
Wat zal ik er op doen straks?
Pijl en boog maken
Pijl en boog maken

 

Nationaal Park Drents-Friese Wold.

Ruimte voor wilde natuur

reageren

geef een reactie

i

Mis geen enkel bericht van dit boswachtersblog