www.boswachtersblog.nl/ Flevoland

Vier samen met Staatsbosbeheer de lente op de Doe- & kijkdag

28 maart 2013 staatsbosbeheerflevoland in Flevoland

Geniet van de ontluikende natuur en kom daarom op Tweede Paasdag naar de Doe- & kijkdag van Staatsbosbeheer. Maandag 1 april is er buiten weer veel te genieten op Stadslandgoed de Kemphaan in Almere. Een gezellig dagje uit voor het hele gezin vol nieuwe activiteiten. Iedereen is van harte welkom tussen 10.30 en 16.00 uur.

Spanning
Beleef bos en water eens helemaal anders. Verplaats je als Tarzan tussen de boomtoppen in het pas geopende klimbos. Op het water lopen terwijl er geen ijs is? Probeer het eens! Wil je weten hoe een schaap in een trui kan veranderen? Op de Doe- & kijkdag kan je het ontdekken. Natuurlijk is er nog veel meer te doen! Vertrouwde activiteiten die bij het voorjaar horen. Zoek de eieren die door de paashaas zijn verstopt of timmer zelf een nieuw huis voor de vogeltjes.

Leerzaam
Er is niet alleen veel te doen, verbaas je ook eens over alles wat je nog niet wist. Over de natuur maar ook over elektriciteit die in Flevoland op duurzame wijze ontstaat. Schone brandstof om mee te rijden, in een elektrische auto bijvoorbeeld. Nieuwsgierig geworden? Bezoek dan beslist het ‘duurzaamheids paviljoen’. Trek of dorst gekregen? Eet- en drinkmogelijkheden zijn er volop.

Informatie voor de bezoeker
Toegang gratis, parkeren € 5,-. Kom daarom indien mogelijk op de fiets, dit is goed voor jezelf en voor het milieu.Voor een deel van de kinder­activiteiten wordt ook een klein bedrag gevraagd. Dit kan worden betaald met de Kinder­doekaart, een soort strippenkaart, te koop aan de kassa voor €5,- of € 10,-. Pinnen is helaas niet mogelijk
Kijk voor meer informatie op www.staatsbosbeheer.nl/doeenkijkdagalmere
Op de plattegrond hieronder kun je precies zien waar je moet zijn geweest.

spread Doe- & kijkdag

reageren

geef een reactie

i

Mis geen enkel bericht van dit boswachtersblog