www.boswachtersblog.nl/ Flevoland

Boswachters Flevoland geven blog een persoonlijk tintje

29 augustus 2013 staatsbosbeheerflevoland in Flevoland

Vanaf vandaag is het mogelijk om te zien wie er eigenlijk echt achter het blog Staatsbosbeheer Flevoland schuil gaan. De over het algemeen camera schuwe boswachters zijn speciaal voor u op de foto gegaan. Wij vonden het tijd worden dat onze lezers ook weten wie we zijn. Een blog is namelijk niet bedoelt als eenrichtingsverkeer maar om juist dingen met elkaar te delen. Dit betekent dat er twee dingen gaan veranderen.

IMAG1445

Het eerste is dat wij bovenstaande foto plaatsen onder het tabje “over dit blog”. Hier kunt u lezen wie wij zijn. Daarnaast zullen wij ieder blog gaan voorzien van een handtekening. Hierdoor weet u wie dit blog geschreven heeft.

Wij wensen iedereen veel lees plezier en wie weet treffen we elkaar buiten in het veld.

Thijmen van Heerde
Boswachter Almere

reageren

geef een reactie

i

Mis geen enkel bericht van dit boswachtersblog