www.boswachtersblog.nl/ Flevoland

Nieuwe leerling bij Staatsbosbeheer in Zeewolde

2 september 2013 staatsbosbeheerflevoland in Flevoland
Tim Hogenbosch
Tim Hogenbosch

Hallo allemaal,

Mijn naam is Tim Hogenbosch en ben sinds 2 september werk- en leerzaam in Zeewolde! Ik ben samen met Tijmen van de Laar de komende 2 jaar verantwoordelijk voor het opzetten van Outdoor activiteiten in de regio oost.

Om het allemaal wat persoonlijker te maken zal ik een klein stukje schrijven over mijn privé ‘situatie’.

Ik ben 29 inmiddels bijna 30 jaar, woonachtig en samenwonend in Nijmegen. Het laat zich waarschijnlijk niet moeilijk raden dat ik erg van sporten houd, voornamelijk lekker in de buitenlucht. Hardlopen, moutainbiken en een klein stukje Trailrunnen door de bossen van Berg en Dal en Groesbeek doe ik met enige regelmaat.

Hoe ben ik in terecht gekomen bij Staatbosbeheer? Een maand of 4 geleden heb ik met mijn voormalige werk een afspraak gehad met Corien Koreman (boswachter regio Nijmegen). In dit gesprek hebben wij het gehad over ‘natuursprong’. Tijdens dit gesprek ben ik zéér enthousiast geraakt over de werkzaamheden van Staatbosbeheer en in het bijzonder ‘Natuursprong’. Thuis komend na het gesprek heb ik de website van Staatbosbeheer geraadpleegd, zo doende kwam ik de vacature ‘leerling Outdoor & Adventure’ tegen. Na het lezen van het profiel wist ik zeker dat dit de vacature was die mij op het lijf geschreven is. Nu 4 maanden later zit ik (waarvoor ik al was gewaarschuwd) binnen i.p.v. buiten en stukje tekst te typen voor jullie:)

Ik heb de hoop om over 2 jaar samen met Tijmen en de andere collega’s van Staatsbosbeheer, verantwoordelijk te zijn voor een mooi, uitdagend en uitgebreid Outdoor aanbod. Misschien de wat meer avontuurlijke kant op maar altijd in een groen jasje!

Was getekend,

Tim Hogenbosch

reageren

geef een reactie

 • staatsbosbeheerflevoland
  30 oktober 2013 om 12:10

  Hee Debby,

  Ik weet niet welke rondleiding het was, maar dat maakt ook niet uit, vind ze allemaal leuk om te doen wat dat betreft:)
  Wel fijn om te horen dat jullie het naar je zin hebben gehad!

  Groetjes,

  Tim

 • Debby
  30 oktober 2013 om 10:37

  Bedankt voor de leuke rondleiding. De kinderen (en de mama’s) hebben er van genoten.

 • Wanda Catsman (@wcatsman)
  2 september 2013 om 20:21

  Heel veel succes, stiekem ben ik wel een beetje jaloers op deze uitdagende functie. Ik hoop hier veel van je te lezen.

i

Mis geen enkel bericht van dit boswachtersblog