www.boswachtersblog.nl/ Flevoland

Het knaagt in Almere

2 april 2015 staatsbosbeheerflevoland in Flevoland

Staatsbosbeheer gelooft dat het voor mensen belangrijk is om een sterke band op te bouwen met de natuur.
Daarom nodigen de boswachters je uit om mee op avontuur te gaan in Almeerderhout. Ben jij nieuwsgierig, stoer, hou je van avontuur en ben je niet bang om vies te worden? Dan ben je bij Buitencentrum Almeerderhout aan het goede adres. Leer sporen van de bever herkennen, leef je uit in het Zuiderzee speelbos, zoek het hoger op in het klimpark van Fun Forest of loop één van de doe-paden uitgezet door de boswachter. Eén ding is zeker je zult je niet vervelen!
Honger gekregen van het buitenspelen? In Bosrestaurant Buitengewoon Lekker, met groot terras en uitzicht op het speelbos en het klimpark, vind je heerlijke streekgerechten om je tanden in te zetten.

Nieuwsgierig
Op maandag 6 april organiseert Staatsbosbeheer voor de 20ste keer de Doe- & Kijkdag op Stadslandgoed de Kemphaan in Almere. Van 10.30 uur tot 16.00 uur kun je een voorproefje krijgen van de activiteiten die dit jaar vanuit buitencentrum Almeerderhout zullen plaats vinden. In stands zal door verschillende natuur- en duurzame organisaties informatie worden verstrekt en zijn er buitenactiviteiten voor het hele gezin te doen.
Voor meer informatie zie voorgaande blog

KEMPHAAN LABEL RECHTS LIJnAdres
Buitencentrum Almeerderhout
Stadslandgoed De Kemphaan
Kemphaanlaan 4
1358 AG Almere
036-5384416

Openingstijden
April t/m oktober: dinsdag t/m zondag van 10 uur – 17 uur

Meer info op: www.hetknaagtinalmere.nl 11960-SBB opmaak 5592

Thijmen van Heerde
Boswachter Almere

 

reageren

geef een reactie

i

Mis geen enkel bericht van dit boswachtersblog