www.boswachtersblog.nl/ Flevoland

Rabobank medewerkers steken de handen uit de mouwen!

26 september 2015 staatsbosbeheerflevoland in Flevoland

Gisteren gingen de Rabobank medewerkers aan het werk in het Wisentbos.

Dit jaar organiseert Rabobank Flevoland voor het vijfde jaar haar coöperatieve dag RaboDoet. Één onder de 15 vrijwilligersprojecten is het opknappen van de mindervalide pad in het Wisentbos. Staatsbosbeheer heeft onlangs geleden het pad overlaagd ( een nieuwe laag zand over het pad aangebracht) en beter toegankelijk gemaakt.

Twaalf medewerkers van Rabobank gingen onder de begeleiding van Staatsbosbeheer medewerkers de route voorzien van benodigde bebording. Langs het pad is de wegbewijzering middels palen en pictogrammen geplaatst. Hiernaast is de route opgesnoeid om de veiligheid voor gebruikers optimaal te krijgen.

Rabo doet (2)Rabo doetOLYMPUS DIGITAL CAMERA

Door de goede samenwerking tussen beide partijen, Staatsbosbeheer en Rabobank, is deze klus tot stand gekomen. Wij zijn allemaal ontzettend blij dat we voor de kwetsbare groep gebruikers iets konden betekenen.

Met zijn allen kunnen we trots op zijn dat het mindervalide pad in het Wisentbos een kwaliteitsimpuls heeft gekregen en dat door ons beoogde resultaat is bereikt!

Boswachter Vahid Dizdarevic

reageren

geef een reactie

i

Mis geen enkel bericht van dit boswachtersblog