www.boswachtersblog.nl/ Flevoland

Vacature boswachter beheer

21 juli 2016 Staatsbosbeheer in Flevoland

We zoeken een nieuwe collega! Heb je altijd al bezig willen zijn in de natuur? En wil je daarnaast ook meewerken aan de uitvoering van de ontwikkeling van de stadsbossen van Almere? Reageer dan op de vacature Boswachter beheer open in Almere.

Het team van Staatsbosbeheer in Almere is een jong team in een dynamische omgeving. De stadsbossen van Almere zijn een oase van rust en ruimte. Met als hart van het gebied Stadslandgoed ‘De Kemphaan’. Een sterk ontwikkeld gebied waar recreatie, educatie en natuur hand in hand gaan. Vorig jaar is hier het Buitencentrum Almeerderhout geopend; het jongste Buitencentrum van Staatsbosbeheer.
De Kemphaan is de uitvalsbasis voor de stad en regio om een dag buiten te hebben met het hele gezin. Daarnaast zijn er in het Almeerderhout de prachtige groene Flevolandse bossen. Een heerlijke plek om ondergedompeld te worden in de oase van groen.

Zou jij hier je werkplek willen hebben? Of ken je iemand die hier graag aan de slag gaat? Reageer dan voor 22 augustus. Voor verdere info, zie de vacature op de website van Staatsbosbeheer.

Freek Rebel

Boswachter Almeerderhout

reageren

geef een reactie

 • martin hiffens
  20 januari 2017 om 08:53

  Geachte heer/ mevr.

  Ik ben geinterseerd in het solliciteren naar u bedrijf en wil graag wat meer informatie hier omtrend. Ik ben zelf afgestudeerd bosbouwer in tropenbos.

  Mvg,
  martin hiffens

i

Mis geen enkel bericht van dit boswachtersblog