www.boswachtersblog.nl/ Flevoland

Fotowedstrijd

30 oktober 2018 Boswachter Lida Blok in Flevoland

Cirkelbos

Wat betekent het Almeerderhout voor de bezoekers? Pak je camera of smartphone en help zo de betekenis van het Almeerderhout voor haar bezoekers in beeld te brengen.
Stuur een foto in van wat het Almeerderhout voor jou betekent en beschrijf daarbij waarom je deze foto gekozen hebt! De winnaar ontvangt een exemplaar van het fotoboek 'de Wilde Stad'.

Bij het Almeerderhout horen het Waterlandsebos, Cirkelbos, Overvaartbos en Kathedralenbos.  Uit ervaring weten we dat er erg veel bezoekers van het Almeerderhout zijn die daar prachtige, leuke en grappige foto’s maken.

Deze fotowedstrijd wordt georganiseerd door Urban Synergy en Vereniging Deltametropool in opdracht van Staatsbosbeheer en de Rijksdienst voor Cultureel Erfgoed. Het Almeerderhout is één van de vier verschillende recreatiegebieden die is uitgekozen voor een gebruikersonderzoek.

Bezoekersinterviews

Vorige week waren de onderzoekers al aanwezig in het Almeerderhout om bezoekers te bevragen. Heb jij je mening kunnen geven? Zo niet, dan kan dat nog via dirk@urbansynergy.nl

Doe je mee aan deze fotowedstrijd?

Kijk voor meer informatie op de Facebookpagina Fotowedstrijd Almeerderhout
De volgende spelregels worden gehanteerd:

  • Een inzending is alleen geldig als er een omschrijving bij is ingezonden.
  • Zowel oude als nieuwe foto’s mogen worden ingezonden.
  • Meedoen kan door de foto en beschrijving te plaatsen op de Facebookpagina Fotowedstrijd Almeerderhout of door het te mailen naar info@urbansynergy.nl
  • Deadline: 14 november 2018
reageren

geef een reactie

i

Mis geen enkel bericht van dit boswachtersblog