www.boswachtersblog.nl/ Flevoland

Wandelingen waar je stil van wordt

8 januari 2019 Boswachter Lida Blok in Flevoland

Veel mensen maken deze periode goede voornemens voor het nieuwe jaar. Vaker naar buiten, afvallen, meer samen zijn met vrienden en familie, meer rust… Je hebt ze vast al wel voorbij horen komen. Maar in de praktijk stranden de mooie plannen vaak al na een paar weken. Wij helpen je graag bij het volhouden, want we denken dat de natuur een mooie bijdrage aan je plannen kan leveren. Daarom introduceren we de 12 Buitengewone Belevenissen!

Elke maand zetten we een bijzonder natuurfenomeen centraal om zo iedereen uit te dagen de natuur in te gaan. Die fenomenen wil iedereen namelijk ooit in zijn of haar leven meegemaakt hebben, én ze zijn gewoon om de hoek te beleven. Zo kun je op hazensafari, bloemenwandeling, de stilte ervaren en nog veel meer. De eerste activiteit in januari is een wandeling waar je letterlijk stil van wordt. Boek de wandeling hier. 
Zo kun je je goede voornemen direct in de praktijk brengen!

Wat kun je verwachten?

Op vrijdag 11 januari om 10 uur kun je met mee wandelen met alle aandacht voor het moois wat de natuur te bieden heef in het Almeerderhout. Vogelzang, lichtval op het jonge blad, de wind die ruist door de bomen. De gids neemt je mee op deze belevingstocht waar het gebruik van je zintuigen centraal staat.
Echt een wandeling voor wie de natuur bewust wil beleven en los wil komen van de dagelijkse beslommeringen.
Ben je wat minder energiek? Ook voor jou is deze wandeling geschikt, er worden geen grote afstanden afgelegd.

reageren

geef een reactie

i

Mis geen enkel bericht van dit boswachtersblog