www.boswachtersblog.nl/ Flevoland

Nieuwe excursies die je niet mag missen

26 februari 2019 Boswachter Amy Zeeman in Flevoland

Voor het eerst in tijden is er een hoop te beleven in de Staatsbosbeheer terreinen van Dronten en de stadsbossen van Lelystad. Van diverse excursies tot leuke evenementen voor jong en oud.

Afgelopen jaar hebben de gidsen zich voorbereid om jullie op excursie mee te mogen nemen. Ze hebben diverse trainingen gevolgd en met diverse boswachters meegelopen. De kennis waar de gidsen vooraf over beschikten hebben ze afgelopen jaar verder kunnen ontwikkelen.

Benieuwd wat er allemaal te doen is? Ga mee op zoek naar het wild in Spijk-Bremerberg. Zoek de vleermuizen met een batdetector in onder andere het Reve-Abbert. Ben jij altijd vroeg uit de veren? Ga dan mee dauwtrappen op 30 mei of loop mee met een vroege vogelwandeling. Liever de beginsels van het bushcraft leren? Ga dan mee op natuurexpeditie speciaal voor volwassenen.

Voor kinderen hebben wij diverse activiteiten in het Zuigerplasbos (Lelystad), Wisentbos (Dronten), Spijk-Bremerberg (Biddinghuizen). Zo kun je mee met het Dierenvriendjespad, waar je samen met de gids op ontdekkingstocht gaat door het bos. Ben je al wat te oud voor het Dierenvriendjespad? Ga dan mee op een echte natuurexpeditie! Tijdens deze excursie leer je alles over het maken van hutten, het maken van vuur en wat je zoal kan eten uit de natuur.

Kortom voor jong en oud is er van alles te beleven. Bekijk de excursies hieronder en reserveer jou plekje!

 

Alle excursies op een rij

 

Een excursie op maat

Bij Staatsbosbeheer kun je ook een excursie op maat laten maken. Je reserveert dan een excursie bij de boswachter exclusief voor jou groep. Organiseer bijvoorbeeld een kinderfeestje in het bos, ga met de familie mee speuren naar het wild of loop een schermwandeling met jou bedrijf.

Voor meer informatie kunt u contact opnemen met de boswachter via drontenlelystad@staatsbosbeheer.nl

reageren

geef een reactie

i

Mis geen enkel bericht van dit boswachtersblog