www.boswachtersblog.nl/ Flevoland

Prijsvraag voor basisscholen 120 jaar Staatsbosbeheer

10 oktober 2019 Boswachter Hans Breeveld in Flevoland

De boswachter van Staatsbosbeheer heeft inspiratie nodig! Doe mee met de klas en win leuke prijzen.

Beste directie, leerkrachten, leerlingen,

De boswachter van Staatsbosbeheer heeft inspiratie nodig! Doe mee met de klas en win leuke prijzen.

 Staatsbosbeheer bestaat dit jaar 120 jaar! Al 120 jaar zorgen de boswachters van Staatsbosbeheer voor de bossen en natuurgebieden in Nederland. Ook in Flevoland beheert Staatsbosbeheer meerdere bossen en natuurgebieden en zorgt ervoor dat je de natuur kunt beleven. Speciaal voor kinderen zijn er ook een aantal speelbossen waar je kan klimmen, klauteren, hutten bouwen en met water en zand kan kliederen. Maar soms heeft de boswachter inspiratie nodig om het (speel)bos nog leuker te maken voor jullie en alle andere bezoekers. Hoe zou het (speel)bos in de buurt van jullie school eruit zien als jullie klas zou mogen bepalen wat er met het bos gaat gebeuren de komende 120 jaar? Maak een tekening, verf een schilderij, bouw een maquette, neem een vlog op of maak iets anders creatiefs en stuur uiterlijk 15 november foto’s of filmpjes van jullie (speel)bos van de toekomst op naar dit mailadres prijsvraag120jaar@staatsbosbeheer.nl  

 

De prijzen

Hoofdprijs: NatuurWijs excursie van de boswachter van Staatsbosbeheer voor de winnende klas & gratis deelname Hulpboswachterspad voor alle kinderen met hun gezin vanuit één van de Buitencentra in Flevoland.

Tweede prijs: Gratis deelname Hulpboswachterspad voor alle kinderen met hun gezin vanuit één van de Buitencentra in Flevoland.

De prijsuitreiking vindt plaats op dinsdagochtend 10 december in Buitencentrum Almeerderhout op Stadslandgoed De Kemphaan. De leerlingen van de winnende klas worden op school opgehaald door een bus.

 

Via deze link vind je de flyer met alle informatie om uit te printen voor in de klas.

Groeten van de boswachters van Flevoland

 

reageren

geef een reactie

i

Mis geen enkel bericht van dit boswachtersblog