www.boswachtersblog.nl/ Flevoland

Even voorstellen: nieuwe Boswachter Publiek in de Stadsbossen in Almere

11 september 2023 Boswachter Kim Gerrebrands in Flevoland

Graag stel ik mezelf voor: Ik ben Kim Gerrebrands, 24 jaar oud en ben ik sinds maart 2023 werkzaam als Boswachter Publiek bij het team van Staatsbosbeheer te Almere. Almere is geen nieuwe plek voor mij. Ik ben hier geboren en opgegroeid.

Van jongs af aan ben ik een echte natuurliefhebber en kan ik echt genieten om te wandelen en te recreëren in de buitenlucht.

Dit heeft mij geleid naar mijn opleiding Toegepaste Biologie, waar ik tijdens mijn opleiding mooie en bijzondere ervaringen heb kunnen opdoen. Zo heb ik in Indonesië vrijwilligerswerk gedaan bij een opvangcentrum voor wilde dieren en rangers bijgestaan bij een pinguïn kolonie in Zuid- Afrika.

Naast deze ervaringen vind ik natuur educatie erg leuk. Dankzij mijn scouting achtergrond vind ik het leuk om kinderen en volwassenen natuurkennis bij te brengen. Hoewel ik wel bekend ben met de Almeerse stadsbossen blijft Almere mij elke keer weer verrassen.

In mijn werk als boswachter publiek wil ik graag bezoekers betrekken bij deze prachtige natuurgebieden. Mijn streef is dat bezoekers een fijne tijd hebben en echt kunnen genieten van de Stadsbossen in Almere. Wil je op de hoogte blijven van mijn belevenissen tijdens mijn werk? Volg mij dan op Instagram onder de naam boswachterkim

Met natuurlijke groeten,

Kim Gerrebrands

reageren

geef een reactie

 • Pieter
  23 september 2023 om 14:05

  Leuk dat je het team in Almere gaat versterken. Ik volg boswachter Amy al heel lang en zag de functie een tijd terug bij haar op instagram voorbij komen. Lijkt mij echt heel leuk om samen met haar te mogen werken. Begrijp ik het goed dat jij haar rechter hand bent? Zo las ik het iig op hoor story.
  Amy is voor mij de echte boswachter in Almere en van Staatsbosbeheer. Ze doet het echt heel goed. Je kan vast een hoop van haar leren, dat lijkt mij wel heel tof! Veel succes.

 • Frank van Schaik
  11 september 2023 om 19:19

  Leuk zo’n voorstelling van de nieuwe boswachter. Succes gewenst in een steeds kleiner wordende natuur.

i

Mis geen enkel bericht van dit boswachtersblog