www.boswachtersblog.nl/ Fryslân

Cultuur en Natuur in de Rottige Meente

2 september 2013 Boswachter Roel Vriesema in Fryslân

IMG_1384Afgelopen weken werd in natuurgebied de Rottige Meente de opera “de Knecht van twee Meesters” opgevoerd. Een prachtig gebeuren waarin natuur en cultuur bij elkaar worden gebracht. Vorig jaar werd de opera op een andere locatie gespeeld maar het publiek was blij dat de opera weer in de Rottige Meente plaatsvond. Veel knusser en veel intiemer waren de reacties. Een groot deel van het publiek maakte van de gelegenheid gebruik om vooraf een vaarexcursie met mij door het gebied te maken. Ook hier was veel belangstelling voor en mede door het prachtige zomerweer werd dit een prachtig gebeuren. Hier merk je dat veel bezoekers uit heel Nederland en een aantal uit België onder de indruk zijn van dit mooie stukje Friesland wat wij als Staatsbosbeheer mogen beheren. Trots dat ik boswachter mag zijn in dit prachtige gebied.

Roel Vriesema
Boswachter VPR

Vaarexcursie met de boswachter
Vaarexcursie met de boswachter
reageren

geef een reactie

  • Albert Westerhuis
    2 september 2013 om 10:22

    Was inderdaad weer leuk om de opera hier te hebben en wij zijn ook TROTS op ONZE boswachter dat hij altijd voor ons klaarstaat!!!

i

Mis geen enkel bericht van dit boswachtersblog