www.boswachtersblog.nl/ Fryslân

Staatsbosbeheer Oudemirdum zet haar deuren vaker open

17 december 2013 Henk-jan in Fryslân

De deuren van de werkschuur van Staatsbosbeheer in Oudemirdum staan vanaf 27 december a.s. vaker open. Daarmee willen wij van deze lokatie een aantal dagen per week een gastvrij bezoekpunt maken, zowel voor de omgeving, maar ook voor de toevallig passerende recreant. Vrijdagmorgen 27 december a.s. om 11 uur wordt de informatiehal geopend.

Steeds vaker krijgen wij de opmerking te horen ‘jullie zijn vaak dicht’ aldus Karin Blanksma, boswachter in Súdwest Fryslân. Wij vonden als team dat wij hier iets mee moesten doen en zo is het idee ontstaan om de hal in een moderner jasje te steken en een gastvrij- en informatief onderkomen aan te bieden. Zo wordt er informatie aangeboden over onze organisatie en onze activiteiten, is er een kleine winkel met Staatsbosbeheer-producten en kunnen mensen er terecht voor een bakje koffie, thee of chocolademelk. Bijzonder aan het project is dat de hal bemand wordt door 4 vrijwilligers uit de omgeving en daar zijn wij als organisatie bijzonder trots op.

U bent van harte welkom om een kijkje te komen nemen. Bij de werkschuur hangt een overzicht op welke dagen de informatiehal geopend is. Tijdens de kerstvakantie zal dit zijn op vrijdag 27 december (11.00 – 15.00 u), zondag 29 december (11.00 – 15.00 u) en zaterdag 4 januari (11.00 – 15.00 u)a.s. Meer informatie kunt u vinden op de website www.staatsbosbeheer.nl.

Bezoek de sfeervolle werkschuurn in Oudemirdum
Bezoek de sfeervolle werkschuurn in Oudemirdum
reageren

geef een reactie

i

Mis geen enkel bericht van dit boswachtersblog