www.boswachtersblog.nl/ Fryslân

Speel driedaagse in speelbos Sparjebird

18 juli 2014 Boswachter Roel Vriesema in Fryslân

20130412_103443Op Woensdag 23 Juli, Donderdag 24 Juli en op Vrijdag 25 Juli word er voor de eerste keer een speel driedaagse georganiseerd  in  speelbos Sparjebird in samen werking met  Staatsbosbeheer Opsterland en de Speelgoedbank Opsterland.

Deze drie dagen zijn bedoelt voor iedereen die er aan mee wil doen om er voor te zorgen dat kinderen weer wat meer over de natuur leren en weten dat er veel meer te beleven is in  hun omgeving dan dat ze vaak zelf weten.

En natuurlijk leuk en betaalbaar is zodat het voor iedereen haalbaar is om hier aan mee te doen.
De leeftijd voor de aanmelding van deze dagen is van 5 tot en met 12 jaar.

Voor alle leeftijden zijn gepaste activiteiten op gezet allemaal met het thema natuur, met als laatste dag een bonte avond waar de ouders mogen komen kijken wat  voor moois de kinderen hebben gemaakt en wat ze hebben geleerd en vooral om te zien hoeveel plezier ze er aan hebben beleeft.
Alle activiteiten die er plaats vinden werken naar de bonte avond toe, zodat er ook een duidelijk programma en structuur voor de kinderen is maar ook dat er nog tijd over is om heerlijk vrij te spelen met bijvoorbeeld de waterpomp.

Dankzij Staatsbosbeheer is het voor ons mogelijk gemaakt om gebruik te kunnen maken van het mooie speelbos. Daarbij mogen wij niet vergeten dat wij dit allemaal zijn opgestart met helemaal niks en daarbij veel hulp hebben gekregen van diverse winkels,bedrijven, en eetgelegenheden, waarvoor wij heel dankbaar zijn omdat wij daardoor de kosten om mee te kunnen doen zo laag konden houden.

Mocht u meer informatie willen ontvangen kunt u contact opnemen met : lesgunna@gmail.com of op de Facebook site kijken van de Speeldrie daagse Opsterland.

 

 

 

reageren

geef een reactie

i

Mis geen enkel bericht van dit boswachtersblog