www.boswachtersblog.nl/ Fryslân

Legaal vuurtje stoken rondom de Spokeplas behoort tot het verleden.

7 augustus 2014 Boswachter Roel Vriesema in Fryslân

IMG-20140807-WA0003De stookplek voor de jeugd bij de Spokeplas in Noordwolde wordt deze week verwijderd. De laatste tijd was er veel overlast bij de stookplek. Op verzoek van brandweer, politie en de gemeente is voldaan aan het verzoek om de stookplek te verwijderen. Op alle andere plaatsen rondom de Spokeplas is vuur verboden en vanaf nu geld dit dus voor het gehele gebied rondom te Spokeplas.

De betonnen stookplek ooit aangelegd door Staatsbosbeheer was destijds een wens van de jongeren zelf. Hiermee zou de overlast tot het verleden behoren. Het tegendeel is waar want ook op andere plaatsen worden kampvuurtjes gemaakt en vinden regelmatig vernielingen plaats. Vanaf nu is het stoken van ieder vuurtje rondom de Spokeplas een overtreding.

Meer informatie via boswachter Roel Vriesema tel 06-51046388

reageren

geef een reactie

i

Mis geen enkel bericht van dit boswachtersblog