www.boswachtersblog.nl/ Fryslân

Komende weken OPERA PASSÉ of: Onkruid vergaat niet! in de Rottige Meente

10 augustus 2014 Boswachter Roel Vriesema in Fryslân

IMG_1384varen-en-molen-2Dinsdag 12 augustus is de première voorstelling van OPERA PASSÉ in natuurgebied de Rottige Meente. Komende weken worden door Opera Nijetrijne 10 voorstellingen georganiseerd. Opera Nijetrijne brengt al sinds 2001 ‘vergeten’ of onbekendere, achttiende-eeuwse komische opera’s op locatie, uitgevoerd door professionele zangers en orkest. Tot genoegen van het trouwe publiek worden de producties sinds een aantal jaren ‘hertaald’ en gezongen in modern Nederlands. De voorstellingen krijgen lovende recensies in de regionale en landelijke pers en zijn aantrekkelijk voor jong en oud, kenners en niet-kenners.
Uiteraard bestaat ook dit jaar weer de gelegenheid voor het publiek om nader kennis te maken met dit unieke laagveengebied middels een korte vaarexcursie met de boswachter van Staatsbosbeheer. Dit wordt ook door een groot deel van het publiek gewaardeerd want evenals vorige jaren hebben enkele honderden operabezoekers zich hiervoor al weer aangemeld.

Voor meer info : zie website OperaNijetrijne.nl

reageren

geef een reactie

i

Mis geen enkel bericht van dit boswachtersblog