www.boswachtersblog.nl/ Fryslân

Vrijwilligers gezocht voor Natuur Schuur Gaasterland

18 mei 2016 Henk-jan in Fryslân

Oudemirdum – Altijd al in een klein bezoekerscentrum willen werken? Dat kan. Wij zoeken vrijwilligers voor de Natuur Schuur Gaasterland in Oudemirdum. Dit centrum is een populaire plek voor wandelaars en fietsers en ligt op een prachtige plek aan de rand van bos Elfbergen. Iedere zondagmiddag is dit informatiepunt geopend van 13.00 tot 16.00 uur en komen mensen hier voor informatie over de natuurgebieden van Staatsbosbeheer in Gaasterland, diverse natuurboeken en gadgets, en natuurlijk voor koffie, thee of chocolademelk.

Wij zoeken vrijwilligers die op zondagmiddag als gastvrouw of -heer mee willen draaien in een klein team. Enige kennis over de natuur en onze gebieden in Gaasterland is natuurlijk welkom, maar niet strikt noodzakelijk. Ben je enthousiast en lijkt het je leuk om mee te helpen? Neem dan contact met ons op via 06-10886879. Mailen kan ook: k.blanksma@staatsbosbeheer.nl

Boswachter Karin Blanksma

Het infocentrum biedt veel informatie over de natuur in Gaasterland
Het infocentrum biedt veel informatie over de natuur in Gaasterland
reageren

geef een reactie

i

Mis geen enkel bericht van dit boswachtersblog