www.boswachtersblog.nl/ Limburg

Brasserie bij Bezoekerscentrum De Meinweg dicht voor verbouwing

14 oktober 2014 staatsbosbeheerlimburg in Limburg

De komende herfst en winter sluit de brasserie van Bezoekerscentrum De Meinweg tijdelijk haar deuren. In die periode wordt het gebouw aangepast voor een nieuwe horeca met infopunt voor het Nationaal Park De Meinweg. Vanaf 1 oktober is de brasserie en het terras gesloten. Het buitenterrein met picknickweide en speeltoestellen blijft wel voor iedereen toegankelijk. Voor toeristische informatie kunt u de komende periode terecht bij een van de VVV agentschappen, bijvoorbeeld Kasteel Daelenbroeck in Herkenbosch of Landwinkel Schurenhof in Vlodrop.

Verbouwing
De tijdelijke sluiting hangt samen met een aantal aanpassingen aan het gebouw van het voormalig Bezoekerscentrum De Meinweg. Eerder dit jaar was Staatsbosbeheer al gedwongen de informatiebalie van het centrum te sluiten omdat die kosten niet meer werden gefinancierd. Na deze verbouwing wordt een deel van het gebouw gebruikt als werkruimte voor de medewerkers van Staatsbosbeheer in Midden Limburg. Daarnaast wordt de ruimte van de horeca aangepast zodat de ondernemer en Staatsbosbeheer samen het aanbod van eten en drinken mooi kunnen combineren met informatieverstrekking over het Nationaal Park De Meinweg.

reageren

geef een reactie

i

Mis geen enkel bericht van dit boswachtersblog