www.boswachtersblog.nl/ Limburg

Bezoekerscentrum in De Meinweg heropend!

23 juli 2015 staatsbosbeheerlimburg in Limburg

Samenspel van natuurbeleving en gastronomie in ‘De Boshut’

Afgelopen week is in Bezoekerscentrum De Meinweg het nieuwe restaurant ‘de Boshut’ geopend. Deze aanwinst voor Nationaal Park De Meinweg biedt de bezoekers een heerlijke plek om te genieten van een drankje, lunch of stevige maaltijd na een wandeling door de natuur. De inrichting van het gebouw is eigentijds en sfeervol neergezet met gebruik van natuurlijke materialen en mooie natuurprojecties.

IMAG1679 IMAG1682

Ruud Cox, de kersverse bedrijfsleider van de Boshut, ziet een meerwaarde in de samenwerking tussen zijn restaurant en de informatie en natuureducatie door Staatsbosbeheer. “We trekken samen op waarbij de Boshut bijvoorbeeld ruimte biedt aan de Meinweg Kids Rangers van Staatsbosbeheer en het educatieve scholenprogramma van het Nationaal Park. Centraal in het restaurant staat de robuuste ‘natuurleestafel’ met daarnaast het informatiepunt van Staatsbosbeheer waar bezoekers uitleg kunnen krijgen over het natuurgebied en de mooiste plekken om zelf te ontdekken”.

reageren

geef een reactie

i

Mis geen enkel bericht van dit boswachtersblog