www.boswachtersblog.nl/ Limburg

Op zoek naar unieke natuurbelevingen? Ga dan mee op excursie met Staatsbosbeheer!

29 maart 2016 staatsbosbeheerlimburg in Limburg

In Midden Limburg biedt Staatsbosbeheer weer een nieuwe reeks natuurexcursies aan.
Tijdens deze excursies nemen we je mee op pad, op zoek naar unieke belevenissen. Maak kennis met diepe stilte en duisternis in de natuur tijdens onze nachtelijke tochten en wandelingen in de schemering. Of ga mee op speurtocht naar een diersoort zoals het wild zwijn of de adder met de ultieme kans om de dieren ook te observeren. De tochten zijn samengevoegd in een ‘Excursie kalender 2016′. Voor een groep zijn dezelfde excursies ook als groepsexcursie aan te vragen. Kijk snel op het overzicht om een plekje te reserveren!

Een meertje in een natuurlandschap weerspiegelt de lucht bij zonsondergang
Avondwandeling op de Meinweg

 

 

reageren

geef een reactie

i

Mis geen enkel bericht van dit boswachtersblog