www.boswachtersblog.nl/ Limburg

Boswachters Noord-Limburg kijken terug op 2021

22 december 2021 Boswachter Andy Liebrand in Limburg

In deze bizarre tijd is het fijn dat er natuur is. Daar kun je alle corona perikelen even achter je laten, geen mondkapje, geen 1.5 meter stress, geen angst voor ‘vieze’ handen. In de natuur draait alles gewoon door alsof er niets aan de hand is. Herfst wordt winter en winter wordt lente. Gelukkig heeft afgelopen jaar het vrijwilligerswerk langzaam weer aansluiting kunnen vinden bij het ritme van de natuur. Dat vinden wij heel fijn, zowel voor jullie, de vrijwilligers, als ook voor de natuur die baat heeft bij jullie goede werk.

Boswachters vlogs

Als dank voor hun enthousiasme, inzet en ondersteuning biedt het team Noord-Limburg haar vrijwilligers jaarlijks een gezellige jaarafsluiting aan. Helaas kan dat ook dit jaar niet doorgaan. Daarvoor in de plaats is onze communicatieadviseur Evelien met haar filmcamera de natuur ingetrokken. Daar heeft zij de verhalen opgehaald bij al onze boswachters en de teamleider. Want in 2021 heeft ons werk niet stil gestaan en is er veel gebeurd. Via deze ‘boswachters vlogs’ willen we alle vrijwilligers van Noord-Limburg een kort overzicht geven van 2021. Andere geïnteresseerden zijn natuurlijk ook van harte welkom om de vlogs te bekijken.

Het team van Staatsbosbeheer Noord-Limburg en de mannen van Binnenwerk wensen sowieso iedereen hele mooie feestdagen en een goed begin van 2022 toe!

En … heel veel kijkplezier!

Teamleider Noord-Limburg Carla Hanssen
Boswachter publiek Andy Liebrand
Boswachter beheer Niek Langeraap
Boswachter publiek Ralf van Bree
Boswachter beheer Jan van der Ligt
Boswachter ecologie Dennis Jilisen
Werkbegeleider Binnenwerk Nico Terwoord
reageren

geef een reactie

  • Jos Ballast IVN Maas en Niers Gennep
    22 januari 2022 om 16:53

    Mooi vlog. Ook jullie allen van Staatsbosbeheer Nrd-Limburg een mooi en goed 2022 toe gewenst. Hopenlijk kan dit jaar alles weer normaal z’n gang gaan.
    Tot ziens in de mooie natuur van Nrd.Limburg en in het bijzonder de Genneper- en Looier heide.

i

Mis geen enkel bericht van dit boswachtersblog