www.boswachtersblog.nl/ Limburg

Bedankt donateur, onze Serious Request actie is ten einde

13 januari 2022 Boswachter Andy Liebrand in Limburg

Op 10 januari kwam er een einde aan de Serious Request actie van de boswachters van Staatsbosbeheer. Overal in het land hingen gedurende de kerstvakantie bij de entrees van onze bossen actieposters.

Via deze poster riepen de boswachters van Staatsbosbeheer de bezoekers van onze bossen op om een donatie te doen voor de bescherming van de tropische regenwouden van Zuid-Amerika. Zie ook het eerder verschenen blogbericht.

Naast het mooie bedrag van €2.785 heeft de actie in heel het land veel sympathie voor onze actie, onze boswachters en onze natuurgebieden opgeleverd. Dit schemerde vaak door in de commentaren die onze bezoekers bij hun donatie achterlieten. Uit alle hoeken van het land kwamen donaties van Ezumakeeg tot Oortjes Hekken, van Oostkapelle tot het Merkske en van het Haagse Bos tot aan het Floriadebos. Al hebben we dan niet het streefbedrag van €5.000 binnen gehaald, we hebben zeker onze bezoekers een moment van bezinning gegeven.

Graag willen wij via deze weg alle donateur bedanken voor hun bijdrage. Zo stellen we met zijn allen een stukje regenwoud veilig voor de toekomst.

reageren

geef een reactie

i

Mis geen enkel bericht van dit boswachtersblog